Laboratoria Przyszłości – przygotowanie surówek warzywnych i owocowych przez uczniów klasy II w pracowni gastronomicznej

Laboratoria Przyszłości – przygotowanie surówek warzywnych i owocowych przez uczniów klasy II w pracowni gastronomicznej

W dniu 13.10.2023 r. uczniowie z klasy II odwiedzili pracownię gastronomiczną, w której przygotowywali kolorowe i zdrowe surówki warzywne i owocowe. Dzieci wykonywały surówki według przyniesionych przepisów. Dużym wsparciem byli  rodzice, którzy czuwali nad pracami dzieci. Zajęcia zakończyły się degustacją przygotowanych surówek.

Ostatnie aktualności

Jak upłynął wrzesień w świetlicy szkolnej?

Wraz z pierwszym dzwonkiem, który rozbrzmiał w szkole, rozpoczęły się zajęcia w świetlicy szkolnej. Na początku września uczniowie zostali zapoznani z nowym miejscem oraz zasadami

Projekt „Mały Mistrz”

Od 6 września 2024 r. uczniowie klasy III uczestniczą w ogólnopolskim projekcie „Mały Mistrz” organizowanym przez Ministerstwo Sportu i Turystyki w ramach Programu Wspierania Aktywności

DZIEŃ CHŁOPAKA

30 września obchodziliśmy Dzień Chłopaka. Z tej okazji Samorząd Uczniowski przygotował słodki poczęstunek dla chłopców. Oprócz pięknych życzeń od dziewczyn każdy z nich otrzymał bon